WVA kërkon të kontraktojë kompani për “Asistencë teknike audio-vizuale për prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtpërdrejtë dhe me cilësi të Festivalit të Rinisë 2022 në platformat dixhitale".

You are here

Postuar: 19/05/2022

Kërkohet kompani mbi: "Asistencë teknike audio-vizuale për prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtpërdrejtë dhe me cilësi të Festivalit të Rinisë 2022 në platformat dixhitale"

Datat e aplikimit 19 maj 2022 – 1 qershor 2022 – TOR NO136FY22

Çdo vit, World Vision Albania (WVA) organizon eventin e Festivalit Rinor, me përfaqësues të grupeve rinore, përfaqësues të qeverisë, politikëbërës, donatorë, korporata dhe partnerë të tjerë. Ky event synon të krijojë një platformë interaktive, ku të rinjtë nga i gjithë vendi, të trajtojnë çështje të caktuara në zonat ku jetojnë, përballë aktorëve që kanë mundësi të ndikojnë në zgjidhjen e tyre dhe t'i mbajnë ata përgjegjës për politikat e ndërmarra. Çdo vit Festivali i Rinisë ka një temë të caktuar rreth së cilës zhvillohet e gjithë ngjarja. Është zhvilluar në bashkëpunim me aktorë që kanë interes për të rinjtë.

Festivali këtë vit titullohet “1Goal4IIMPACT” dhe tema kryesore e tij është përdorimi i sportit, si mjet për të promovuar përfshirjen sociale, aktivizmin e të rinjve dhe përmirësimin e shëndetit mendor dhe fizik. Festivali i Rinisë do të ndërthurë aktivitetet sportive me mesazhe advokuese sociale dhe mundësi për të rinjtë. Nëpërmjet një qasjeje pjesëmarrëse, të rinjtë do të lehtësojnë një dialog konstruktiv me palët e interesuara në nivel lokal dhe kombëtar, duke propozuar zgjidhje, duke avokuar dhe kërkuar llogaridhënie. Në kuadër të këtij projekti WVA po kërkon të kontraktojë kompani mbi "Asistencë teknike audio-vizuale për prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtpërdrejtë dhe me cilësi të Festivalit të Rinisë 2022 në platformat dixhitale".

Ekspertët/ Organizatat/ Kompanitë e interesuara për të marrë pjesë në këtë thirje janë të ftuar të aplikojnë referuar termave të referencës më poshtë. 

Afati i Aplikimit është 1 qershor 2022.

Tungjatjeta.al

 
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni