World Vision hap tender për ofrues shërbimesh, ekspertë/individë për mentorim të prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizura në disa bashki të vendit.

You are here

Postuar: 11/04/2022

WVA is looking for service providers, experts/ individuals who operate in Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamëz, Durrës, Librazhd, Korçë to offer: 

Mentoring of parents of children with disabilities to build skills in supporting the learning and development objectives as per Individual Education Plans. 

Deadline for receipt of applications:  18 April 2022  

Questions/requests should be made by latest 13 April 2022 to the following e-mail address: Argen_Cani@wvi.org   

Application procedure: Application should be sent to the following e-mail address: Argen_Cani@wvi.org 

***

WVA kërkon ofrues shërbimesh, ekspertë/individë që operojnë në Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamëz, Durrës, Librazhd, Korçë për të ofruar:
Mentorim të prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara për të ndërtuar aftësi në mbështetjen e objektivave të të mësuarit dhe zhvillimit sipas Planeve Individuale të Edukimit.
 

Afati i fundit për pranimin e aplikimeve: 18 Prill 2022

Pyetjet/kërkesat duhet të bëhen deri më 13 Prill 2022 në adresën e mëposhtme të e-mail: Argen_Cani@wvi.org

Procedura e aplikimit: Aplikimi duhet të dërgohet në adresën e mëposhtme të e-mail: Argen_Cani@wvi.org

Suksese!

Tungjatjeta.al

 
Juliani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni