World Vision Albania shpall të hapur : Fazën e preselektimit NO-30 FY22 për biznese që ushtrojnëaktivitet nëfushën "Shërbim Kateringu" për zonën e Durrësit | World Vision Albania

You are here

Postuar: 11/11/2021

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj në  ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur : Fazen e preselektimit NO-30 FY22 per biznese qe ushtrojne aktivitet ne fushen  "Sherbim Kateringu" per zonen e Durresit.

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin: 

 

A-Dokumentat për preselektim: 

 

1. Certifikatë Regjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (QKB)

2.. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni dokumentin bashkangjitur: "Formular regjistrimi Biznesi") 

3. Plotësoni formualrin "WV Politikat per biznesin" (dokumenti  bashkangjitur) 

 

Afati për pranimin e dokumentave te kerkuar eshte data 18 Nentor 2021.

 • Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë. 

  B: Mënyra e aplikimit : 

 • • në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org (Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë) 
  ose 
  • me zarf të mbyllur në adresën:  World Vision Albania, Rruga e Durresit, Tiranë. 

  C: Shënime të rëndësishme: 
  1. Bizneset që plotësojnë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për preselektim do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilën oganizata do te punoj gjithnje. 

  2. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj . 

  3. Cdo aplikim qe nuk dorëzohet në zarf te mbyllur ose në adresën e emailit: Procurement_Albania@wvi.org nuk do te pranohet. 

  4. Cdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet. 

  5. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: argen_cani@wvi.org ose nr.cel +355 684047433. 

  8. Pas kualifikimit ne fazen e preselektimit procedohet me tej me kerkesen per oferte 9formualri RFP) vetem me bizneset e kualifikuar.

 •  Ju mirëpresim. 
 • Suksese! 

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni