World Vision Albania rihap tenderin NO-51 FY22: “Blerje kancelari dhe tonera printerash”

You are here

Postuar: 24/03/2022

 

World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj nëdihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, ri-shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e artikujve kancelarikë dhe tonera printerash: Preselektim Tender NO-51 FY22 me objekt “Blerje kancelari dhe tonera printerash” .

Afati për pranimin e dokumentave  është data 31 mars 2022.

Për më shumë informacion, ju lutem shihni dokumentat bashkëlidhur.

Ju faleminderit!

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Sara
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni