World Vision Albania po kërkon të preselektojë biznese në kategorinë “Pajisje dhe Makineri Bujqësore- Blektorale”

You are here

Organizata World Vision Albania në kuadër të programit të zhvillimit ekonomik po kërkon të  preselektojë biznese dhe të prokurojë në kategorinë:

“Pajisje dhe Makineri Bujqësore- Blektorale”

Afati i aplikimit 14/07/2021-04/08/2021

 

Përmes këtij procesi synohet një bashkëpunim afatgjatë 2-3 vjet.  

Ftohen të gjithe bizneset e interesuara të plotesojnë:

 1. Dokumentacion për preselektim
 1. QKR - Certifikatë Rregjistrimi, NIPT   
 2. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni dokumentin nr.1 bashkangjitur- Formulari I regjistrimit)   
 3. Ju lutem lexoni, plotësoni dhe firmosni “Kodin e Sjelljes së Furnizuesit” (dokumentin nr.2 bashkangjitur)   
 1. Ofertën Financiare : 
 • RFP me termat financiare sipas formës bashkëlidhur emailit. (dokumentin nr.3)
   

Mënyra e aplikimit: 

(Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë) 

ose 

 • me zarf të mbyllur në adresën: World Vision Albania, Rruga "Skënderbej" Ndërtesa Gurten, Kati II, Tiranë.

 

Shënime të rëndësishme:  

 1. Bizneset që plotesojnë të gjithë dokumentacionin  e kërkuar  për preselektim  do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listes së bizneseve më të cilët organizata do të punojë në të ardhmen.
 2. World Vision rezervon të drejtën për të negociuar dhe kontraktuar biznese sipas kombinimeve të artikujve për shërbimin e kërkuar, ashtu siç e konsideron ai më të përshtatshme për nevojat e tij.
 3. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .
 4. Çdo aplikim që nuk dorëzohet ose në zarf të mbyllyr ose në adresën e emailit Procurement_Albania@wvi.org  nuk do të pranohet.
 5. Çdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet. 
 6. Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 90 ditë.
 7. Afati për pranimin e ofertës dhe dokumentave është data 4 Gusht 2021.  Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë.  
 8. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: rozana_mancellari@wvi.org- nr.cel 0682065994, brenda datës 21 Korrik 2021.

   

 Ju mirepresim.

 

Tungjatjeta.al

 
Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni