World Vision Albania hap thirrjen për konsulencë për vlerësimin e potencialeve të Bimeve Medicinale dhe Aromatike në zonën e Korab-Koritnik

You are here

Postuar: 12/07/2022

World Vision Albania hap thirrjen për konsulencë për vlerësimin  e potencialeve të Bimeve Medicinale dhe Aromatike në zonën e Korab-Koritnik.

Aplikimet duhet të dorëzohen:

1 - Vetëm me email në këtë adresë:  procurement_albania@wvi.org

2 - brenda afatit 26 korrik 2022

Për më shumë referoju termave të referencës bashkangjitur.

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Leonora
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni