World Vision Albania - Ftesë për Parakualifikim

You are here

World Vision Albania po fton të gjitha kompanitë e interesuara që dëshirojnë të marrin pjesë në tenderin:  “Dizenjimi, zhvillimi dhe lançimi i aplikacionit (softueri i aplikacioni) që synon të mbështesë studentët (10-16 vjeç) të rrisin aftësitë, njohuritë dhe qëndrimet e tyre në lidhje me përgatitjen ndaj pandemive dhe katastrofave natyrore”. 

Kompanitë do të zgjidhen në përputhje me procedurat e paracaktuara World Vision Albania. 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin: 

 • Letër interesi 
 • QKR 
 • Vërtetim që s`kanë detyrime tatimore 
 • Informacion mbi strukturën e bisnesit 
 • Pasqyrave financiare të audituara të dy viteteve të fundit 
 • Referenca nga klientët e mëparshëm (preferohet 2 dhe më shumë
 • Vërtetim  gjykate, prokurorie
 • Ju lutem plotësoni:  "Kodin e Sjelljes së Furnizuesit" dhe "Supplier Registration Form"

  Afati i dorëzimit të dokumentave: 
  Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të sigurojnë aplikimin e tyre, jo më vonë se 18 Maj 2021. 

  Çdo kërkesë për sqarime duhet të dërgohet në e-mail adresën vijuese:  Procurement_Albania@wvi.org 

  Adresa për Komunikim: 
  World Vision Albania 
  Rr. “Skënderbej”, Godina e Gurten, Kati i 2-të 
  Tiranë, Shqipëri 
   
  (Eng) World Vision Albania - Invitation for Prequalification 
  World Vision Albania is inviting all interested companies that want to participate in the tender: “Design, development and launch of the application (application software) that aims to support students (10-16 years old) to increase the skills, knowledge and attitudes of in preparation for pandemics and natural disasters ”. 

  The companies will be selected in accordance with the pre-defined procedures of World Vision Albania. 

  All interested companies must submit: 
   Letter of interest 
  • QKR 
  • Certificate of scanning tax liabilities 
  • Information on the structure of the business 
  • Audited financial statements of the last two years 
  • Reference from previous clients (preferably 2 or more) 
  • Certificate of court, prosecution 
  • Please complete:  the "Supplier Code of Conduct" and "Supplier Registration Form"

  Deadline for submission of documents: 
  All interested companies must submit their application no later than May 18, 2021

  Any request for clarification should be sent to the following e-mail address: Procurement_Albania@wvi.org 

  Communication Address
  World Vision Albania 
  Rr. "Skënderbej", Gurten Building, 2nd Floor 
  Tirana Albania 

 •  

Tungjatjeta.al

 
Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni