Veshje sportive

You are here

Postuar: 7/03/2022

Pandemia ka ndikuar mirëqënien e shëndetit mendor por edhe fizik të fëmijëve dhe adoleshentëve. World Vision do t'i angazhojë ata në programe dhe aktivitete sportive për të përmirësuar shëndetin mendor dhe fizik të tyre. Dhuroni një kostum sportiv për një fëmijë në nevojë, i cili përmban një palë tuta dhe bluzë.

Imazh: 
Cmim: 
2500

Tungjatjeta.al

 
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni