Unë jam këtu...

You are here

Postuar: 25/09/2018

"Nuk dua të martohem...!” Për Lean martesa është dhunë, skllavëri, burgosje. Kjo është çfarë ka përjetuar nga babai i saj, ajo dhe e ëma. Frikë, dhunë, kërcënim derisa një ditë vendosën t’i japin fund, duke e denocuar në polici. Por Lea nuk është e vetme. Në të gjithë vendin, rezulton se 70 % e fëmijëve përjetojnë një formë dhune, të cilën nuk e raportojnë, por në heshtje kanë mësuar të bashkëjetojnë. 

Prindër që deklarojnë se dhuna është formë disiplinimi, fëmijë të neglizhuar që përballen me të gjitha format e dhunës, fëmijë që dhunojnë njëri-tjetrin, apo mësues e kujdestarë që përmes dhunës kërkojnë të sjellin edukimin.  Duhet të marrë fund... Janë fëmijët që kërkojnë të rriten me dashuri, përkujdesje, me dritë. 

Një udhëtim i shkurtër i 7 fëmijëve që na kujtojnë se vetëm dashuria dhe mbështetja e çdo njërit prej nesh, mund të na çojë drej fundit të dhunës dhe lindjes së dashurisë. 

Tungjatjeta.al

 
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni