Thirrje për partnerë potencialë lokalë dhe kombëtarë të angazhuar në aktivitetet e biznesit të Bimeve Medicinale Aromatike

You are here

Postuar: 28/10/2022

World Vision Albania (WVA) shpall thirrjet  për Partnerë potencialë lokalë dhe kombëtarë të angazhuar në aktivitetet e biznesit të Bimeve Medicinale Aromatike në nivel lokal, kombëtar dhe ndërkombëtar dhe vlerësojnë interesin e tyre për bimët e Dibrës .

Thirrja 1. Event #390041. Partnerët potencialë lokalë dhe kombëtarë të angazhuar në aktivitetet e biznesit të MAP (Bimet Medicinale Aromatike) në nivel lokal, kombëtar dhe ndërkombëtar dhe vlerësojnë interesin e tyre për bimët e Dibrës

World Vision Albania (WVA) kërkon një agjenci ose ekspert për të vlerësuar dhe zhvilluar zinxhirin e vlerës së MAP (Bimet Medicinale Aromatike) në KKPA (Zona e Mbrojtur Korab-Koritnik)  . Kjo analizë do të lehtësohet nga një ekspert i jashtëm dhe do të drejtojë në afat të gjatë punën e stafit të projektit në projekte me fokus ruajtjen e biodiversitetit dhe zhvillimin lokal. Në fund do të përgatitet një raport me gjetjet.

Qëllimi i shërbimit :

•           Për të identifikuar partnerët lokalë dhe kombëtarë të angazhuar në bimët aromatike mjekësore (MAP).

•           Të vlerësohet interesi i secilit partner për grumbullimin e bimëve mjekësore dhe aromatike nga zona e Dibrës .

•           Të identifikohen 5 produktet ne MAP-et më të kërkuara në tregjet kombëtare dhe botërore, dhe të rekomanduara për kultivimin në zonën e Dibrës

Thirrja II. Event #390056. Vlerësimi dhe zhvillimi i zinxhirit të vlerës së MAP (Bimet Medicinale Aromatike) në KKPA (Zona e Mbrojtur Korab-Koritnik)

World Vision Albania (WVA) kërkon një agjenci ose ekspert për të vlerësuar dhe zhvilluar zinxhirin e vlerës së MAP (Bimet Medicinale Aromatike)   në KKPA (Zona e Mbrojtur Korab-Koritnik). Kjo analizë do të lehtësohet nga një ekspert i jashtëm dhe do të drejtojë në afat të gjatë punën e stafit të projektit në projekte me fokus ruajtjen e biodiversitetit dhe zhvillimin lokal. Në fund do të përgatitet një raport me gjetjet.

Qëllimi i shërbimit :

1.         Vlerësoni zinxhirin e vlerës për secilin nga 5 BMA-të (Bimet Medicinale Aromatike) më të mundshme në nivel lokal dhe kombëtar, të identifikuar në vlerësimin e mëparshëm të bërë në kuadër të këtij projekti

2.         Identifikoni partnerët lokalë dhe kombëtarë të angazhuar në secilin zinxhir vlerash prej 5 BMA-ve potenciale dhe gjithashtu bashkëpunimin aktual në këtë drejtim.

3.         Vlerësimi i nevojave për kapacitetet e komuniteteve lokale dhe partnerëve, për të mbështetur 5 produkte potenciale, për të përgatitur udhëzuesin për zhvillimin e kapaciteteve të tyre.

Aplikantët e interesuar të  dërgojnë në emailin: procurement_albania@wvi.org brenda datës 03 Nëntor 2022 :

-Një CV, personale ose kompanisë

-Adresë zyrtare emaili (ku do tju dërgohet ftesa për ofertë për të marrë pjesë ne tender)

 Ju mirëpresim!

Shënim: Kapaciteti i emailit tonë është 32 MB , nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni