Tender/ Preselektim i bizneseve me objekt “Shërbim Katering në zonën e Durrësit”

You are here

Postuar: 8/11/2022

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, ri-shpall fazën për preselektim biznesesh dhe kompanish të interesuar me aktivitet në fushën “Shërbim katering për zonën e Durrësit” :

Tender Preselektim i bizneseve Event # 390009 me objekt “Shërbim Katering në zonën e Durrësit”

Dokumentet për aplikim gjenden në link më poshtë:

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:
A-Dokumentat për preselektim:
1. Certifikatë Regjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (QKB Historiku)
2. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni doc.1 bashkangjitur- formular regjistrim biznesi)
3. Plotësoni Kodin e Sjelljes së Furnizuesit, politikat (doc.2 bashkangjitur WV politikat e biznesit)

• Afati për pranimin e dokumentave data 15 Nentor 2022.
• Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë.

Mënyra e aplikimit:
• në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org (Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë)

Shënime të rëndësishme:
1. Bizneset që plotësojnë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për preselektim do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilët organizata mund të punojë gjithmonë.
2. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .
3. Cdo aplikim qe nuk dorëzohet në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org, nuk do të pranohet.
4. Cdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet.
5. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: argen_cani@wvi.org ose numrin e telefonit: +355684047433.
8. Fillimi i publikimit për aplikim fillon 8 Nentor 2022 përfundon 15 Nentor 2022.
9. Pas kualifikimit në fazën e preselektimit, procedohet më tej me kërkesën për ofertë financiare vetëm me bizneset e kualifikuar. 

Ftesa “Kërkesë për ofertë financiare” do të dërgohet përmes sistemit të prokurimit “COUPA”.

Ju mirëpresim.

Suksese! 

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni