Tender për operatorë ekonomikë - Shërbim në fushën e ndërtimeve dhe tregtimin e materialeve të ndërtimit

You are here

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për operatorë ekonomikë që ofrojnë shërbim në fushën e ndërtimeve dhe tregtimit të materialeve të ndryshme ndërtimi me objekt  ”Tender Ndërtime (minigrante)”.

Gjeni bashkangjitur dokumentet të cilat duhet t’i plotësoni dhe t’i dërgoni të firmosur/vulosur.

1. "Kërkesë për Ofertë" (RFP1-në) dokumenti duhet i plotësuar në dy forma, në excel dhe i firmosur dhe skanuar në formatin PDF.

2. Formularët e mëposhtëm (politikat) duhet të plotësohen dhe duhet të dërgohen të firmosur në formatin PDF.

3. Formulari i regjistrimit te biznesit duhet të plotësohen dhe duhet të dërgohen të firmosur në formatin PDF dhe EXEL

3. Lista e të gjithë dokumentave të kërkuara dhe mënyra si do të plotësohen janë në dokumentin “Lista e kritereve me pikët”.

Të gjitha dokumentet e kërkuara dhe oferta duhet dërguar brenda datës 14 Korrik 2020:

ose

 • Me postë ose zarf të mbyllur në adresën: 

World Vision Albania, Rr. Skënderbej, Ndërtesa Gurten, Tiranë

Ofertat e dërguara pas këtij afati nuk do të konsiderohen.

Për çdo pyetje në lidhje me këtë proces, ju lutem shkruani në: ardi_avdillari@wvi.org deri në datën 10 Korrik 2020.

Sqarime : 

 • World Vision rezervon të drejtën për të negociuar dhe kontraktuar biznese sipas kombinimeve të artikujve për shërbimin e kërkuar, ashtu sic e konsideron ai më të përshtatshme për nevojat e tij.
 • Kompania fituese do të përcaktohet në raportin përmbushje e kushteve teknike kundrejt cmimit, specifikisht 75% pjesa teknike dhe 25 % cmimi.
 • Kapaciteti i emailit tonë është 12MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .
 • Skedat teknike, specifikimet, jane orientuese  për nivelin e cilësisë që ne kerkojme. Nuk ështe kusht të jenë markat e kërkuara por ekuivalentet e cilësisë së tyre.
 • Projektet, skicat dhe skedat teknike, specifikime ndodhen në linkun bashkëlidhur.   https://drive.google.com/drive/folders/1rB5Xo9sSRtpLo7rnKng8XGMT7HOtnauY?usp=sharing
 • Operatorët  e preselektuar më parë duhet të paraqesin përsëri dokumentat sipas "Lista kritereve me pikët"
 • World Vision Albania ruan konfidencialitetin e ofertës dhe dokumentacionit që paraqisni në bazë të politikave të tij strikte të prokurimit.
 • World Vision rezervon të drejtën për të mos tërhequr të gjithë sasinë e mallit  të kërkuar në kërkesën për ofertë.
 • Afati i kryerjes së punimeve dhe shpërndarjes së materialeve të kërkuar është 60 ditë.

 

Tungjatjeta.al

 
Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni