Tender NO-36 FY21 dhe NO-139, shtyhet deri më datë 25 Gusht 2021/ “Blerje bagëti dhi, dele lopë”

You are here

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj në  ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-36 FY21 dhe NO-139 me objekt “Blerje bagëti dhi, dele lopë”
 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

A-Dokumentat për preselektim :

1. Letër interesi (opsionale)

2. Certifikatë Rregjistrimi dhe Informata mbi Biznesin (detyrueshme)

3. Vërtetim që ska detyrime tatimore ( opsionale )

4. Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni dokumentin 1 bashkangjitur- registration form) e (detyrueshme)

5. Pasqyrave financiare të audituara të dy viteve të fundit (opsionale)

6. Referenca nga klientët e mëparshëm ( preferohet 2 dhe më shumë) opsionale

7. Vërtetim gjykate prokurori (opsionale )

8. Plotësoni Kodin e Sjelljes së Furnizuesit, politikat (dokumentin 2 bashkangjitur) (e detyrureshme)

 

B-Ofertën Financiare :

• RFP me termat financiare sipas formës bashkëlidhur emailit.

Afati për pranimin e ofertës dhe dokumentave  25 Gusht 2021

• Aplikimet pas këtij afati nuk do të merren në konsideratë.

Mënyra e aplikimit :

në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org (Të gjithë aplikimet e dërguara në emaile të tjera nuk do të merren në konsideratë)

ose

me zarf të mbyllur në adresën: World Vision Albania, Rruga "Skënderbej" Ndërtesa Gurten, Kati II, Tiranë.
 

Shënime të rëndësishme:

1. Bizneset që plotësojnë të gjithë dokumentacionin e kërkuar për preselektim do të vlerësohen nga komiteti i prokurimit dhe nëse përmbushin kriteret do të konsiderohen pjesë e listës së bizneseve me të cilën organizata mund të punojë për një afat 2-3 vjecar.

2. World Vision rezervon të drejtën për të negociuar dhe kontraktuar biznese sipas kombinimeve të artikujve për shërbimin e kërkuar, ashtu sic e konsideron ai më të përshtatshme për nevojat e tij.

3. Kapaciteti i emailit tonë është 32MB, nëse dokumentat e dërguara janë më shumë se ky kapacitet, ju lutem përdorni metoda si zip dokumentat, compress file, google link etj .

4. Cdo aplikim qe nuk dorëzohet në zarf te mbyllur ose në adresën e emailit procurement_albania@wvi.org nuk do te pranohet.

5. Cdo aplikim që vjen pas afatit nuk do të konsiderohet.

6. Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 90 ditë.

7. Vetëm për pyetje kontaktoni në adresën e emailit: ardi_avdillari@wvi.org ose nr.cel 0692403629 .

8. Fillimi i publikimit për aplikim fillon 12 Gusht 2021- perfundon 25 Gusht 2021

 

Ju mirëpresim.
Suksese!

 

Tungjatjeta.al

 
Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni