Tender për libra artistikë

You are here

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për kategorinë: Libra artistikë

World Vision Albania është e interesuar të bashkëpunojë për një periudhë 3 (tre) vjeçare.

Nëpërmjet këtij ToR ju do të merrni tre dokumenta:

 1. Kërkesën për Ofertë (RFP)
 2. Pyetësorin e biznesit,
 3. Protokollet  dhe politikat e  WV duke përfshirë Kodin e sjelljes, konfliktit të interesit, politika antikorrupsionit dhe Mbrojtjes së fëmijëve​

Protokollet e WVA përmbajne pritshmëritë e WV ndaj gjithë furnizuesve të tij dhe njohja e tyre do të reflektohet nga firmosja e dokumentit nga furnizuesit.

World Vision rezervon të drejtën për të negociuar dhe kontraktuar biznese sipas kombinimeve të artikujve për shërbimin e kërkuar, ashtu sic e konsideron ai më të përshtatshme për nevojat e tij.

 1. Sqarim mbi mënyrën e plotësimit dhe dërgimit të aplikimit si më poshtë:

LISTA DOKUMENTAVE TE KERKUARA/ LIST OF REQUIRED DOCUMENTS

Forma e dokumentit si dërgohet

WORLD VISION ALBANIA & KOSOVO STANDART DOCUMENTS / DOKUMENTA STANDART TE WORLD VISION ALBANIA&KOSOVO

SUPPLIERS DOCUMENTS / DOKUMENTA TE OFERTUESVE

 

 

1

Anti-corruption policy/ politikat e anti korrupsionit

firmosur ne cdo faqe, e skanuar

2

Conflict of interest policy/ deklarate e konfliktit te interesit

plotesuar, firmosur, e skanuar

3

Child protection policies WVA&K/ Polititkat per mbrojtjen e femijeveWVA&K

firmosur ne cdo faqe, e skanuar

4

Supplier code of conduct/ Kodi i sjelljes se furnitorit

firmosur ne cdo faqe, e skanuar

5

Supplier registration form Vendor Form / dokumenti regjistrimit te ofertuesit

plotesuar, firmosur, e skanuar

6

Certified copy of business registration, Company Profile docs or any other official documents / Certifikate e regjistrimit te Biznesit QKB

e skanuar

7

Certificate of incorporation, business license or similar document/ License biznesi ose dokumenta te ngjashem

e skanuar

8

Last two years of audited financial statements or tax filing, or similar documents / Pasqyra financiare te dy viteve te fundit

e skanuar

9

Contracts or Reference Letters  from previous customers /Kontrata ose  referenca nga kliente te meparshem

e skanuar

10

RFP /OFERTA FINANCIARE

Excel dhe skanuar

11

Dëshmi penaliteti te vlefshme ne tremujorin e fundit ,  vertetim gjykate, prokurori

e skanuar

 

 1. Tenderi do të ndjekë disa hapa kryesorë.

Respektimi i afateve të secilit hap është një ndër objektivat më të rëndësishëm të këtij procesi. Në tabelën mëposhtme do të gjeni të gjithë hapat që ky proces pritet të ndjekë:

 

Hapat

Data

 1. Ftesë i dokumentit “Kërkesë për Ofertë” (RFP)

17 Dhjetor  2019

 1. Pyetje nga furnizuesit (nisur me email)

20  Dhjetor  2019

 1. Shpjegime ndaj RFP drejtuar gjithë furnizuesve

23  Dhjetor  2019

 1. Dorëzimi i ofertës nga furnizuesit

     6  Janar  2020

 1. Përzgjedhja e Furnizuesve

    10  Janar  2020

 

Për çdo pyetje që mund t’ju lindë në lidhje me këtë proces, ju lutem drejtohuni te:

 

D. Mënyra e aplikimit

Afati përfundimtar për dorëzimin e ofertës, sipas kerkesave të percaktuara, është brenda datës  6  Janar  2020, ora 17:00.

Aplikimi duhet të dërgohet në zarf të mbyllur ose me email në adresat si më poshtë:

·  Me zarf të mbyllur :     

                                          Ofertë për libra artistikë jashtëshkollore

                                          World Vision Albania

                                          Rruga: “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten, Kati 2,

                                          Tirana, Albania

·     Email: procurement_albania@wvi.org

Tungjatjeta.al

 
Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Ardiani, 8 vjeç e gjysmë
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

220

komunitete

10

zona të Shqipërisë

25

Bashki

50,000

fëmijë përfitojnë çdo vit nga programet e World Vision.

Ne punojmë në

10

Komuna

19

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000
  Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni