Tender për kompani që ofrojnë rikonstruksion

You are here

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për Operatorë Ekonomikë për “Punime Rikonstruksioni”  në shkollat “Neim Babameto”, “Shkolla e Re” dhe “Hasan Koci”  në  Durrës dhe Rikonstrukion “Shkolla Kole Jakova” Tiranë

Shkollat kanë pësuar dëmtime nga tërmeti dhe do të rikostruktohen nga një fond i përbashkët i World Vision Albania dhe Vodafone Foundation. Afati  maksimal i përfundimit të punimeve është data 20/12/2019.  Data e fillimit të kontratës është planifikuar të jetë 10 /11/2019.

Operatorët Ekonomik të interesuar të marrin pjesë në këtë tender janë të lutur të:

 • Të bëjnë një vizitë në terren për të patur një pasqyrë më të qartë të punimeve të shprehura në preventiv. World Vision do të sigurojë infomacionin e duhur logjistik për vizitat në shkolla nëse kërkohet.
 • Të plotësojnë "Kërkesë për Ofertë" (RFP-në) dokumenti duhet i plotësuar në dy forma, në excel dhe i firmosur dhe skanuar në formatin PDF (preventiva shkolle Durrës, oferta të paraqitet në lek.)
 • Të hartojnë dhe dërgojnë planin e punës dhe detyrën projektuese sipas preventivit si dhe të përcaktojnë afatin për kryerjen e punimeve.
 • Të dërgojnë :
 • NIPT
 • Licensa
 • ID e Përfaqësuesit Ligjor
 • Detajet e Bankës ( e preferueshme te Intesa SanPaolo)
 • CV / Historik i Kompanisë/ Prezantim
 • Bilance të 2 viteve të fundit
 • Referencë nga punët e mëparshme
 • Licensë/ CV e stafit/ inxhinierve
 • Listë pagesat e tremujorit të fundit
 • Lista e aseteve dhe makinerive në përdorim
 • Të plotësojnë formularin e Biznesit (FORMULAR REGJISTRIMI)
 • Të firmosin dhe dërgojnë të skanuar politikat e World Vision Albania(POLITIKAT) në lidhje me :
 • Mbrojtjen e fëmijëve
 • Antikorrupsion
 • Konflikit i interesit
 • Kodin e Furnitorit

Të gjitha dokumentet e kërkuara më sipër dhe oferta financiare duhen dërguar brenda datës 28 tetor 2019, ora 17.00 :

ose

 • Me postë ose zarf të mbyllur në adresën: 

World Vision Albania, Rr. Skënderbej, Ndërtesa Gurten, Tiranë

Ofertat e dërguara pas këtij afati nuk do të konsiderohen.

Për çdo pyetje në lidhje me këtë proces, ju lutem shkruani në: ardi_avdillari@wvi.org  deri në datën 24 tetor 2019.

Shënim:

World Vision rezervon të drejtën për të negociuar dhe kontraktuar biznese sipas kombinimeve të artikujve për shërbimin e kërkuar, ashtu sic e konsideron ai më të përshtatshme për nevojat e tij.

Tungjatjeta.al

 
Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni