Sporti, përfitimet në shëndetin e njeriut

You are here

A bëni aktivitet fizik? A e dini se sa i rëndësishëm është për shëndetin fizik dhe zhvillimin psiko-social tek fëmijët, të rinjtë, por edhe për të rriturit?

Profesor Arben Kaçurri, Drejtor Instituti i Kërkimit Shkencor të Sportit në Universiteti i Sporteve të Tiranës gjatë intervistës me Vasilka Bargjo, na tregon se cilat janë disa nga përfitimet afatshkurtra dhe afatgjata në të ushtruarin e aktivitetit fizik Ndiqni një pjesë nga intervista e tij.

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni