Si një pandemi globale po ndryshon jetët e fëmijëve në Shqipëri dhe Kosovë

You are here

Postuar: 23/11/2020

Mirëqënia e fëmijëve dhe të rinjve në Shqipëri. Raporti - “Si një pandemi globale po ndryshon jetët e fëmijëve në Shqipëri dhe Kosovë

Gjatë muajve Qershor - Korrik 2020, 477 fëmijë dhe të rinj të moshave nga 12-16 vjeç në 9 bashki të Shqipërisë u përfshinë në studimin “Si një pandemi globale po ndryshon jetët e fëmijëve në Shqipëri dhe Kosovë”.  Tre çështjet kryesore që kanë dalë nga nga fëmijët dhe të rinjtë në këtë studim janë:

1. Rritja e nivelit të stresit tek të rinjtë si pasojë e izolimit social;

2. Mungesa e të drejtës për arsim cilësor gjatë periudhës së të mësuarit në distancë;

3. Dhunë fizike dhe emocionale e shtuar ndaj fëmijëve gjatë periudhës së pandemisë.

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Selma
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Soni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni