Rrugët e Zhvillimit të Karrierës

You are here

“Nisma në shkollën tonë shërben për trajnimin, informimin dhe ndërgjegjësimin e bashkëmoshatarëve në raste fatkeqësish natyrore”- shprehet Ajmar 12 vjeç nga Kavaja. Ndiqni këtë video për më shumë se si fëmijë, adoleshentë dhe mësues në 23 shkolla të vendit, në Tiranë,Kamëz, Durrës, Kavajë, Kurbin , Lezhë janë përfshirë në projektin “Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për Reduktimin e Riskut ndaj Fatkeqësive (RRF) nëpërmjet angazhimit të shkollës dhe komunitetit”. Ky projekt mbështetet nga UNICEF Albania, SDG Acceleration Fund, nëpërmjet financimit të qeverisë holandeze dhe zbatohet nga World Vision Albania, në koordinim me Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile.

Tungjatjeta.al

 
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni