Reporteri

You are here

Blogu Reporteri është një hapësirë ku të rinjtë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje të ndryshme që i shqetësojnë në komunitetet ku jetojnë.

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni