Reporteri

Reporteri

You are here

Reporteri është blogu ku të rinjtë nga zona dhe komunitete të ndryshme të Shqipërisë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje që i shqetësojnë.Ata jetojnë në qytete dhe fshatra të largëta të Shqipërisë, por janë të bashkuar në qëllimet e tyre.


Përmes shkrimeve dhe fotove të ndryshme, ata na njohin me Shqipërinë e tyre; me nevojat dhe shqetësimet që kanë adoleshentët dhe të rinjtë. Nuk janë ende profesionistë, por janë të vërtetë dhe përcjellin shumë energji e pasion përmes shkrimeve të tyre që na bëjnë të shohim realitetin me sytë e të rinjve. Gazetarët e mirënjohur Fatos Baxhaku, Monika Stafa, Elira Canga, Armand Mero dhe jo vetëm kanë qenë disa prej trajnuesve të të rinjve.Letër nga një mike

14/ 06/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Kjo nuk është letra e një shkrimtari apo gazetari profesionist. Rreshtat e mëposhtëm janë shkruar nga Debora, 17-vjeçarja që angazhohet me grupet rinore IMPACT në Bashkinë e Kamzës. 

Më Shumë

Na jepni një dorë 

14/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Kesjana është një nga të rinjtë e grupeve IMPACT në Dibër, e cila së fundmi është angazhuar edhe në blogun REPORTERI për të ngritur zërin për disa nga çështjet që duan të adresojnë fëmijët, adoleshentët dhe të rinjtë në komunitetin e saj. 

Më Shumë

Melinda - Kur guri “nuk rëndon” në vend të vet

25/ 02/ 2022

Melinda është një nga të rinjtë e blogut “Reporteri” në qytetin e Shkodrës. Prej 5 vitesh ajo angazhohet për të trajtuar tema dhe çështje të rëndësishme që i shqetësojnë të rinjtë në komunitetet ku jetojnë.

Më Shumë

Historia e një të reje vullnetare

19/ 08/ 2021

Emrin ma kanë vënë Marjena. Në ditë ndërkombëtare humanitare dua t’ju njoh pak me angazhimin tim si vullnetare në një organizatë ndërkombëtare humanitare si World Vision. Isha një 18-vjeçare e sapo shpërngulur në Tiranë prej studimeve, e panjohur me qytetin, me kulturën dhe me gjithë ritmin kaotik të këtij metropoli.

Më Shumë

Një pranverë e humbur

3/ 06/ 2020

Situata që kaluam e po vazhdojmë të përjetojmë është mjaft e vështirë. Pavarësisht se tani i jemi përshtatur të jetuarit në këtë mënyrë, nuk mund të mohojmë se muajt që hodhëm pas, ishin një sfidë për secilin prej nesh. Të tjerët që po dhe do kalojmë, nuk janë aspak të thjeshtë gjithashtu.

Më Shumë

Sara nga Shkodra/Siguria në internet

7/ 02/ 2020

Siguria në internet nga Sara
Interneti tanimë ka zënë një vend thelbësor në jetën e secilit prej nesh e që përdoret nga të gjitha moshat, kryesisht nga të rinjtë. Sot, konsiderohet si një mundësi e mirë, sepse me anë të internetit ne mund të kërkojmë informacione nga më të ndryshmet duke zgjeruar kështu horizontin tonë, por edhe mund të komunikojmë me njerëzit që ndodhen larg.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Irena
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni