Studime

Studime

You are here

Studimi: "Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar"

World Vision Middle East and Eastern Europe
World Vision Albania
August 2021

Rezultatet e hulumtimit për Kërkesat e tregut lokal të punës për të rinjtë Shkodër/Ulqin - maj 2021

Qëllimi kryesor i këtij anketimi ishte të hulumtojë kërkesat e tregut të punës në sektorin e turizmit, për të rinjtë në Mal të Zi dhe Shqipëri, respektivisht në Ulqin dhe Shkodër.

Mirëqënia e fëmijëve dhe të rinjve në Shqipëri. Raporti - “Si një pandemi globale po ndryshon jetët e fëmijëve në Shqipëri dhe Kosovë

This research study marks a crucial turning point and an innovation in the field of child disability research in Albania.

 

Studimi i parë kombëtar për prevalencën e aftësisë së kufizuar tek fëmijët 2 deri 17 vjeç. 

This report shows the extent to which Albanian children access the Internet compared to other European nations and the risks currently posed to children accessing the Internet.

Tungjatjeta.al

 
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni