Njoftime

You are here

Njoftime

World Vision Albania kërkon të kontraktojë një Ekspert/Kompani për: "Vlerësimi i rezultateve të projektit "Riintegrimi i të rikthyerve dhe investimi për ta në Shqipëri"".

Për më tepër...

Organizata World Vision Albania në kuadër të programit të zhvillimit ekonomik po kërkon të  preselektojë biznese dhe të prokurojë në kategorinë:

“Pajisje dhe Makineri Bujqësore- Blektorale...

Ju njoftojmë se afati për pranimin e dokumentave dhe ofertës financiare për Tenderin NO-48 FY21 (Materiale për bletari dhe bletë) shtyhet deri më datë 6...

(English below)

World Vision Albania - Ftesë për Parakualifikim

World Vision Albania fton të gjitha kompanitë e interesuara që dëshirojnë të marrin pjesë në...

Ftesë për parakualifikim - Tender

Produkte elektronike, digjitale dhe teknologjike (IT).  

Afati i aplikimit: 21 – 30 Qershor 2021

 

World Vision Albania po kërkon të...

Ftesë për parakualifikim - Tender

Produkte ushqimore dhe detergjentë

Afati i aplikimit: 21 – 30 Qershor 2021

 

World Vision Albania po kërkon të preselektojë biznese (...

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin me objekt “Blerje shpezë” Zogj Pule, Pula

Të gjitha kompanitë e...

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur: Tenderin me objekt “Blerje Plehra Kimikë dhe Ushqim për kafshë”

Të...

World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur tenderin me objekt “Blerje bletësh dhe materiale për bletari”.

Të gjitha kompanitë...

World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur tenderin me objekt “Blerje bagëtish; dhi, dele lopë”

Të gjitha kompanitë e...

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni