Njoftime

You are here

Tender NO139 FY22: "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e agjencive të udhëtimit.  

 

Kërkesë për shprehje interesi  për  ekspert/grup ekspertësh për "Vlerësimin e strategjisë 2019-2023 së World Vision Albania”.  

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë:

Kërkohet kompani mbi: "Asistencë teknike audio-vizuale për prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtpërdrejtë dhe me cilësi të Festivalit të Rinisë 2022 në platformat dixhitale"

Datat e aplikimit 19 maj 2022 – 1 qershor 2022 – TOR NO136FY22

Organizata World Vision Albania po kërkon të informojë  stafin në baza të rregullta ditore përmes një raporti monitorimi  të mediave  që do të konsitojë në pasqyrimin  e lajmeve kryesore në Shqipëri dhe Kosovë në përgjithësi.

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e mobiljeve, kryesisht për shkolla: Preselektim NO-20 FY22 me objekt “Bl

WVA is looking for service providers, experts/ individuals who operate in Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamëz, Durrës, Librazhd, Korçë to offer: 

World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e transportit të udhëtarëve në zonën e Korçës: Preselektim Tender NO-107 FY22 me objekt “Transport udhetarësh n

Tender _ NO105FY22- World Vision Albania po kërkon kompani/ ekspert për shkrim grantesh.

Afati i aplikimit: 13 prill 2022. 

Për më shumë informacion referojuni dokumentit bashkangjitur.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Elvani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni