Manuale

Manuale

You are here

Ky manual u hartua bazuar në gjetjet e studimit i cili kishte për qëllim vlerësimin e funksionimit të Hapësirave Zhvillimore, praktikat e suksesshme, vështirësitë e hasura dhe cilësinë e përfshirjes së aktorëve kryesorë.

Si prindër/kujdestarë ju keni një punë të madhe. Ju jeni ata që i ndihmoni fëmijët tuaj të rriten, të zhvillojnë ndjenjën e përkatësisë dhe të lidhjes me familjen. Ju i mësoni fëmijëve tuaj aftësitë shoqërore dhe jetësore. Ju i ndihmoni fëmijët tuaj të ndihen të dashur.

Mësoji fëmijës rrugën që duhet të ndjekë dhe nuk do të largohet prej saj edhe kur të plaket,”- thotë një fjalë e urtë.

Çfarë është një ngjarje traumatike? Fatkeqësitë, epidemitë, pandmemia! Cilat janë pasojat që shkaktojnë te fëmijët dhe si t’i njohim e t’i trajtojmë ato?

Ky udhëzues, i përgatitur nga World Vision, Instituti i Zhvillimit të Arsimit, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit,  synon të lehtësojë procesin vlerësimit të shkollës në kuadër të Shkollës Qendër Komunitare.

Ngritja  dhe  funksionimi  i  Njësive  për  Mbrojtjen  e  Fëmijëve  po  bëhet  gjithnjë  e  më  i  rëndësishëm,  jo  vetëm  se  i  përgjigjet  kërkesave  të  Ligjit  10  347,  “Për   Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve”, por edhe sepse tashmë konsiderohet si një  strukturë e shërbimeve sociale që

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni