Broshura

Broshura

You are here

Që nga marsi i vitit 2019, World Vision Albania në bashkëpunim me Fondacionin “Fryma e Dashurisë” (FFD/DA) zbatojnë projektin RE-IN-VEST- Riintegrimi i të rikthyerve, investimi për ta në Shqiperi, në 10 bashki të vendit.

180 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara në Bashkinë Prrenjas do të kenë së shpejti në dispozicion një ambient të ri që do të ofrojë shërbime të integruara në varësi të nevojave që ata kanë.

Të rinjtë në zonën e Librazhdit do të zënë një vend të veçantë në projektin “Jo drogë! Pikë Grumbullimi! Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd”.

Projekti për ngritjen e një Pike Grumbullimi (Food Hub) ka nisur dhe do t’ju japë mundësi 360 fermerëve të zonës dhe 1500 të rinjve për t’u angazhuar në marketimin dhe shitjen e produkteve bio të zonës.

Kthimi i emigrantëve në vendin e origjinës shoqërohet shpesh me shumë sfida që mund të pengojnë riintegrimin socio-ekonomik.

Plani i Emergjencave; Mënyrat e evakuimit të sigurtë; Numrat e kontaktit në raste emergjence; të gjitha këto informacione dhe të tjera janë të përmbledhura në këndet e informacionit në 23 shkolla të vendit për t’ju ardhur në ndihmë komunitetit në shkollë për të rritur njohuritë për të përballuar

Pages

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni