Përfshirja e të rinjve, të drejtat e njeriut në Shqipëri

You are here

  • 08-07-21 |

Përfshirja e të rinjve, të drejtat e njeriut në Shqipëri

1793 #adoleshentë dhe të #rinj, në 19 qytete të #Shqipërisë, për 10 muaj kanë gjetur mënyrën dhe kohën të angazhohen me njëri tjetrin, por duke respektuar masat anti COVID-19. Ata janë bërë pjesë në:

• 78 trajnime për të drejtat e njeriut;

• 40 aktivitete ndërgjegjësuese;

• 1 aplikacion për të rinjtë për të aksesuar dhe mësuar mbi shërbimet që lidhen me edukimin, punësimin, shëndetin dhe kulturen;

• 64 nisma në komunitet;

• 60 aktivitete shpërndarje paketash ushqimore për familjet në nevojë;

• 2 panaire në nivel lokal.

Tungjatjeta.al

 
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni