Sektori Privat

Sektori Privat

You are here

Marketingu Lokal dhe Ngritja e Fondeve është një njësi e krijuar pranë World Vision në Shqipëri në vitin 2017. Synimi i saj është të ngrejë fonde përmes krijimit të marrëdhënieve të qëndrueshme me sektorin privat, duke përfshirë korporatat, bizneset, organizatat e shoqërisë civile dhe individët që duan të sjellin ndryshim pozitiv në jetën e fëmijëve dhe familjeve më në nevojë në Shqipëri.

Janë dhjetëra biznese të cilat kanë kontribuuar për programe sociale të World Vision në Shqipëri të tilla si: Balfin Group, Jumbo, Spar, OTP Bank, Fashion Group Albania, ABI Bank, TIA, Alpha Bank, Vodafone, Big Market, Kredo.al, Tring Tv, Albarent, Bee Kids etj. Një kontribut të rëndësishëm kanë dhënë edhe organizatat e diasporës, të tilla si: Global Albanians Foundation, Anglo-Albanian Association dhe Dhoma e Biznesit të Diasporës.

Mbështetja e siguruar falë bashkëpunimit të ngushtë me sektorin privat ka kontribuar në një sërë kauzash duke përfshirë: terapinë për fëmijët me aftësi të kufizuara të programit “Tungjatjeta…Jetë”, përgjigjen ndaj emergjencave të tërmetit të 2019-ës dhe Covid-19, mbështetjen e të rinjve, fermerëve, sensibilizimin për mbrojtjen e fëmijëve etj.

Tungjatjeta.al

 
Ana
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni