Nismat e grupeve rinore IMPACT

You are here

148 nisma janë ndërrmarë nga anëtarët e 98 klubeve IMPACT gjatë vitit 2020 anekënd Shqipërisë në 11 bashki të vendit: Dibër; Shkodër, Lezhë, Kurbin, Tiranë, Kamëz, Durrës, Librazhd, Prrenjas, Korçë dhe Maliq. Të rinjtë janë përfshirë në aktivitete duke rritur aftësitë vendimmarrëse; vetë-efikasitetin; aftësitë për tregun e punës dhe aftësitë drejtuese që ata të jenë anëtarë aktivë në komunitetet e tyre.

Rrugëtimi i të rinjve do të vijojë me përfshirjen në nisma sportive që synojnë promovimin e aktivizmit rinor, gjithëpërfshirjen dhe barazinë gjinore. Gjatë këtij viti të rinjtë e klubeve IMPACT do të jenë pjesë aktive e procesit konsultues për finalizimin e Strategjisë Kombëtare të Rinisë duke kërkuar më shumë mundësi për të tashmen dhe të ardhmen e tyre. 

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni