Foto-broshurë “Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për Reduktimin e Riskut ndaj Fatkeqësive (RRF) nëpërmjet angazhimit të shkollës dhe komunitetit”.

You are here

Postuar: 11/01/2022

Plani i Emergjencave; Mënyrat e evakuimit të sigurtë; Numrat e kontaktit në raste emergjence; të gjitha këto informacione dhe të tjera janë të përmbledhura në këndet e informacionit në 23 shkolla të vendit për t’ju ardhur në ndihmë komunitetit në shkollë për të rritur njohuritë për të përballuar situatat emergjente.

Përmes kësaj foto-galerie do të keni mundësi të shihni se si fëmijë, adoleshentë, dhe mësues në 23 shkolla të vendit, në Tiranë, Kamëz, Durrës, Kavajë, Kurbin dhe Lezhë janë përfshirë në projektin “Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për Reduktimin e Riskut ndaj Fatkeqësive (RRF) nëpërmjet angazhimit të shkollës dhe komunitetit”.

Ky projekt u mbështet nga  UNICEF Albania, SDG AccelerationFund, nëpërmjet financimit të qeverisë holandeze dhe u zbatua nga World Vision Albania, në koordinim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Agjencinë Kombëtare të Mbrojtjes Civile.
 

 

Tungjatjeta.al

 
Oligerta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni