Video - Audio

Video/Audio

You are here

Kilometrat e mbijetesës

Në Shqipëri, sipas studimit të World Vision, 28.2% e fëmijëve raportojnë së punojnë për të siguruar të ardhura në familje. Thënë ndryshe, në Shqipëri, 1 në 3 fëmijë detyrohet të heqë dorë nga fëmijëria, të heqë dorë nga rritja normale, të heqë dorë nga lojrat, pasionet dhe e gjithë kjo sepse duhet të punojë.

Më Shumë

Për fëmijët - Tungjatjeta...jetë

Në muajin prill skuadra e programit social Tungjatjeta...jetë filloi të ofronte shërbime të specializuara në shtëpi për 35 fëmijë me aftësi të kufizuar në zonat e thella të Librazhdit.

 

Më Shumë

Bashkë - nga ambasadorët e Tungjatjeta...jetë

Tungjatjeta Jetë  ka bërë bashkë katër yje, katër kampionë!
Alban Skënderaj, Nik Xhelilaj, Luiza Gega, dhe Arlinda Çausholli sot kanë një mesazh për ju!

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - 1 në 3 fëmijë...

1 në 3 fëmijë me aftësi të kufizuara përballet me diskriminim në shërbimet publike, shëndetësore apo shoqërore.

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - 25% e fëmijëve me aftësi të kufizuara...

25% e fëmijëve me aftësi të kufizuara nuk ndjekin një institucion të arsimit parauniversitar.

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - Vetëm 7.8% e fëmijëve...

Vetëm 7.8% e fëmijëve kanë marrë shërbime të specializuara gjatë vitit të fundit.

Më Shumë

Prevalenca e aftësisë së kufizuar - 55% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara raportojnë...

55% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara raportojnë se shpenzimet e nevojshme për marrjen e shërbimit shëndetësor për fëmijët me aftësi të kufizuara janë të papërballushme.

 
Më Shumë

7.8% e fëmijëve kanë marrë shërbime të specializuara...

Vetëm 7.8% e fëmijëve kanë marrë shërbime të specializuara gjatë vitit të fundit.

Më Shumë

55,0% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara...

55% e prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara,  pohojnë se e kanë shumë të vështirë të përballojnë shpenzimet  për marrjen e shërbimeve shoqërore  dhe shëndetësore që u duhen fëmijëve të tyre.

 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni