Video - Audio

Video/Audio

You are here

Të rinjtë e grupeve IMPACT - 20 vite aktivizëm

 Të rinjtë e grupeve IMPACT të World Vision në Shqipëri - 20 vite aktivizëm.

Mos e humbisni videon për të dëgjuar zërin e të rinjve...

Më Shumë

Andrew Morley, CEO World Vision International: “Të ecim drejt misionit tonë, të mbrojmë fëmijët nga dhuna!”

Mesazhi i Presidentit të World Vision International dhënë në 20 vjetorin e World Vision në Shqipëri dhe Kosovë. 

"Përshëndetje! Unë jam Andrew Morley, President i World Vision International. Përshëndetje, të gjithë kolegëve të mi në World Vision Shqipëri dhe Kosovë!

Më Shumë

Më fal bija ime...

Letra e një nëne, dedikuar së bijës.

Më fal bija ime

#ItTakesAWorld

Ditari #ITAW

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni