Video - Audio

Video/Audio

You are here

Rilindja e Roelit

Kjo video u realizua në kuadër të 20 nëntorit, Ditës Botërore të të Drejtave të Fëmijëve, dhe rrëfen historinë e Roelit, djalit me aftësi të kufizuar qe sfidoi vetveten. Falë dashurisë dhe besimit të prindërve por edhe mbështetjes së shkollës dhe komunitetit, ai sot shkon në shkollë dhe ka përkrahjen e shokëve dhe mësuesve.

Më Shumë

Bullizmi

Kjo video u realizua në kuadër të 20 nëntorit, Ditës Botërore të të Drejtave të Fëmijëve, për të ilustruar një nga problemet që ata hasin më së shumti: Bullizmin.

Më Shumë

Anjeza, një e re në shërbim të komunitetit

Kjo video u realizua në kuadër të 20 nëntorit, Ditës Botërore të të Drejtave të Fëmijëve, për të ilustruar një nga problemet që ata hasin më së shumti: mungesën e ambjenteve të përshtatshme në institucionet e arsimit.

Video ilustron edhe të rinjtë vullnetarë si Anjeza që punojnë në të mirë të komunitetit për të ndryshuar situatën.

Më Shumë

Më përkrah! Mos dhuno!

Sot në orën 9, pranë Muzeut Kombetar, World Vision iu bashkua Maratonës së Tiranës për të mbështetur kauzën për mbrojtjen e fëmijëve "Më përkrah! Mos dhuno!

Më Shumë

Materiale shkollore për nxënësit në nevojë

Eraldi dhe Indriti janë vetëm dy nga 8820 fëmijët nga Elbasani, Vlora, Tirana, Durrësi, Librazhdi, Shkodra, Lezha, Kurbini dhe Dibra, të cilët World Vision i ka mbështetur me materiale shkollore, në fillim të vitit të ri akademik 2016. Setet shkollore përmbajnë fletore, blloqe shënimesh, lapsa, stilolapsa, ngjyra, fletore e vizatimi etj.

Më Shumë

Çfarë ndodhi më fëmijët gjatë 2015-ës?

Të dhënat nga Raporti i Mirëqenies së Fëmijëve 2015 të World Vision tregojnë se gati tre të katërtat e fëmijëve të varfër dhe më në nevojë në Shqipëri raportojnë të kenë ndeshur dhunë apo abuzim në jetën e tyre, por më pak se 15% ndihen në gjendje për t’ia treguar këtë ndokujt. 

Më Shumë

Nëse do të mundje, çfarë do të ndryshoje në komunitetin tënd?

Të rinjtë e Lezhës, e dinë mirë se çfarë i nevojitet qytetit të tyre, që ai të jetë një vend më i mirë për të jetuar. Dëgjoni se çfarë mendojnë ata.

Më Shumë

KRIJIM, RISI, NDRYSHIM- Konferenca e të rinjve 2015

Ata erdhën nga rrethe të ndryshme, nga periferitë e jugut dhe veriut për të marrë pjesë në konferencën e 8-të të rinisë. Ishin plot 150 të rinj pjesëmarrës nga: Dibra, Kurbini, Elbasani, Librazhdi, Vlora, Korça dhe Tirana.

Më Shumë

Shkolla si Qendër Komunitare - Forumet Rajonale

Rreth 300 nxënës, nga 11 zona të Shqipërisë, ishin pjesë e Forumeve Rajonale që World Vision organizoi këtë muaj. Gjatë 4 ditëve, shkollat pjesëmarrëse, prezantuan nismat e tyre, të cilat kontribuojnë në modelin e shkollës si qendër komunitare.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni