Video - Audio

Video/Audio

You are here

Prindërimi Pozitiv / Positive Parenting

Cilat janë vështirësitë kryesore që hasin prindërit në ditët e sotme?

Si komunikojnë prindërit dhe fëmijët me njëri-tjetrin?

Ndiqni videon për të mësuar përjetimet e disa prej prindërve.

Më Shumë

Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për fëmijët me aftësi të kufizuara në Shqipëri

Valixhja lëvizëse me materialet zhvillimore u sigurua përmes projektit ‘’Përgjigje Gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar dhe Familjet e tyre në Shqipëri‘’, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga World Vision në bashkëpunim me 6 organizata.

Më Shumë

Gloria - Së bashku më të fortë

Projekti “Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familjeve të tyre në Shqipëri” i financuar nga European Union in Albania dhe i zbatuar nga WorldVisionAlbania u hartua si një ndërhyrje disaplanëshe dhe ka mbështetur 700 fëmijë (3-18 vjeç) dhe familjet e tyre në 14 bashki të Shqipërisë.

Më Shumë

Roel - Së bashku më të fortë

Projekti “Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familjeve të tyre në Shqipëri” i financuar nga European Union in Albania dhe i zbatuar nga World Vision Albania u hartua si një ndërhyrje disaplanëshe dhe ka mbështetur 700 fëmijë (3-18 vjeç) dhe familjet e tyre në 14 bashki të Shqipërisë.

Më Shumë

Valixhja lëvizëse - Së bashku më të fortë

Valixhja lëvizëse me materialet zhvillimore u sigurua përmes projektit ‘’Përgjigje Gjithëpërfshirëse ndaj COVID-19 për Fëmijët me Aftësi të Kufizuar dhe Familjet e tyre në Shqipëri‘’, i financuar nga European Union in Albania dhe i zbatuar nga World Vision Albania në bashkëpunim me 6 organizata.

Më Shumë

Irena- Sipërmarrje ime kushtuar fëmijëve me aftësi të kufizuar

Këtë vit, Festivali i Rinisë organizohet nga World Vision Albania në bashkëpunim me Regional Youth Cooperation Office - RYCO.

Më Shumë

Këndi qetësisë, një nismë nga të rinjtë e Kamzës

"Pandemia ishte dhe vazhdon të jetë ende një nga momentet më të vështira që brezi ynë ka kaluar. Të qendrosh larg miqve në moshën kur më së shumti ke nevojë të shoqërohesh është vërtetë sacrificë. Megjithatë teknologjia ishte mjeti që na mbajti të lidhur, pa u dashur të udhëtonim apo të takoheshim.

Më Shumë

Shkodër - Panairi i të rinjve për mundësi punësimi

Të rinj dhe të reja nga shkollat profesionale, “Hamdi Bushati” në Shkodër dhe "Vëllazërim Bashkim" në Ulqin, u bënë bashkë në aktivitetin “Panairi i të rinjve: Rrugët e zhvillimit të karrierës në sektorin e turizmit”, që u zhvillua në ambientin para bashkisë Shkodër.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Sara
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni