Video - Audio

Video/Audio

You are here

Nisma e të rinjve që ndryshoi gjithë komunitetin

Nisma e të rinjve IMPACT që ndryshoi një komunitet!

Çdo ditë, banorët e një fshati në periferi të Shkodrës kanë mundësi të marrin shërbim online pa pagesë, falë një nisme të ideuar nga të rinjtë e grupeve IMPACT dhe të mbështetur nga World Vision Albania.

Më Shumë

Zëri i fëmijëve duhet të dëgjohet

Ndiqni rrëfimin e Nevjonit, i cili drejton një prej grupeve IMPACT në Korçë, duke i ndihmuar të rinjtë të ndërtojnë aftësi, kompetenca dhe të fuqizohen për përfshirje aktive në jetën sociale dhe ekonomike.

Më Shumë

Ambiente miqësore dhe gjithëpërfshirëse për fëmijët dhe adoleshentët

Bashkëpunimi me shkollat  për krijimin e ambienteve miqësore dhe gjithëpërfshirëse për fëmijët dhe adoleshentët zë një vend të rëndësishëm në punën e World Vision Albania.

Më Shumë

"Dressed in White", për fuqizimin e vajzave dhe grave

Në kuadër të fushatës 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore dhe angazhimit për fuqizimin e vajzave dhe grave, World Vision Albania organizoi një mbrëmje bamirësie duke gjetur mbështetje për kauzën nga sektorë të ndryshëm të shoqërisë.

Më Shumë

Argi, rrugëtimi jetëndryshues me grupet rinore IMPACT

Argi prej një viti ka nisur gjimnazin, por gjëja që i ka munguar më shumë pas mbarimit të shkollës 9 vjeçare ka qenë angazhimi i tij me të rinjtë e “Impact”.  

Më Shumë

Të rinjtë e "IMPACT" Librazhd - Të mbrojmë Tokën, shtëpinë tonë të madhe

Toka, shtëpia jonë e madhe, na jep bujarisht gjithçka që na nevojitet për një jetesë të shëndetshme dhe nuk kërkon gjë tjetër në këmbim veç përkujdesjes.

Të rinjtë e grupeve IMPACT në Librazhd janë bërë vetë pjesë e ndryshimit për të cilin komuniteti ka nevojë. Përmes këtij dokumentari të shkurtër të ideuar prej tyre përgjatë “Youth Bootcamp”, ata sjellin në vëmendje mjedisin.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni