Shkrime

Shkrime

You are here

RE-IN-VEST në Labirintin e Migracionit në Korçë

13/ 04/ 2022

(English below)

Në kuadër të projektit RE-IN-VEST “Riintegrimi i të kthyerve nga emigracioni dhe investimi për ta në Shqipëri”, WorldVisionAlbania është bërë pjesë e eventit të GIZ në Korçë “Labirinti i Migracionit".

Më Shumë

Grejsi “zbulon” veten, miqtë dhe faljen

8/ 04/ 2022

A e njohim ne sa dhe siç duhet veten tonë? A kemi guximin të zbulojmë dëshirat, ëndrrat apo edhe frikërat tona? Kush jam unë dhe ku e shoh veten në të ardhmen? Cilën rrugë duhet të ndjek për të realizuar ëndrrat e mia? Cilat janë pikat e mia më të forta? 

Më Shumë

Të rinjtë, zgjedhjet dhe mundësitë

6/ 04/ 2022

“Dëshira e babait tim (mësues prej 40 vitesh) ishte të bëhesha mësuese, pasi e shihte profesionin ideal për një grua. Dhe unë i plotësova dëshirën babait edhe pse gazetaria ishtë pasioni im që në fëmijëri.

Më Shumë

Pikturo një ëndërr në sytë e tu

4/ 04/ 2022

Asaj i pëlqen shumë piktura dhe në të ardhmen dëshiron të bëhet piktore ose arkitekte. Pikturon gjatë gjithë kohës, por pa lënë pas dore asnjëherë mësimet. Teksa vështron vizatimet e saj humbet në ëndrrat e një adoleshenteje që mundësinë e vetme për të kaluar kohën ka pakon e lapsave dhe ngjyrave dhe fletët e bardha; një arrati për tek e ardhmmja që ajo imagjinon.

Më Shumë

Rinia për Rininë

4/ 04/ 2022

Fuqizimi i adoleshentëve dhe të rinjve me qëllim që ata të mund të ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri, kërkon ndërhyrje të menjëhershme, shumëplanëshe dhe të mirëkoordinuara mes sektorëve të ndryshëm. Mbi të gjitha, programet dhe ndërhyrjet për të rinjtë kërkojnë që vetë ata të jenë pjesë e hartimit të tyre.

Më Shumë

Një grua e fortë si Liria

4/ 04/ 2022

Liria e kalon pjesën më të madhe të ditës në serën që me shumë mund ka ngritur pranë shtëpisë, si dhe duke u kujdesur për bagëtitë. Aty derdh gjithë energjitë, por edhe shqetësimet; aty bën plane se si të ndërtojë një të ardhme më të mirë për fëmijët e saj.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni