Shkrime

Shkrime

You are here

Letër nga një 15-vjeçare 

29/ 04/ 2022

Fëmija ka të drejtën e lirisë së shprehjes. Kjo e drejtë themelore e ka nxitur Jetmirën nga Dibra të ndajë me ne disa reflektime personale mbi realitetin e fëmijëve dhe adoleshentëve në shkollën e saj.  

Më Shumë

Ku ka ëmbëlsira, ka gëzim!

27/ 04/ 2022

Ëmbëlsirat janë gjithmonë të pranishme në ditët tona të gëzueshme, festa apo ditëlindje, e jo rrallëherë edhe kur duam të kërkojmë falje, të rikuperojmë për një kohë të shpenzuar larg apo të ngremë humorin.

Më Shumë

Miqësia, bashkëpunimi dhe gjithëpërfshirja

26/ 04/ 2022

“Gjatë kësaj kohe pata mundësinë të njihem më shumë me shokët e mi dhe ndeshjet miqësore kanë zgjuar ndjenjën e bashkëpunimit dhe mirëkuptimit më shumë sesa atë të konkurencës. Tani ndihem si një shoqe më e mirë për të tjerët”, - u shpreh Melina 6 vjeçe. 

Më Shumë

Të rrisim reziliencën

19/ 04/ 2022

57 prindër në Bashkinë Krujë janë bërë pjesë e një trajnimi me fokus ndërtimin e praktikave të shëndetshme të prindërimit dhe të aftësive të nevojshme për të përballuar më mirë situatat e emergjencës në të ardhmen.

Më Shumë

Floreta, “Bleta Punëtore” që mban familjen

15/ 04/ 2022

Bletët për të nuk janë thjesht një pasion, janë puna e përditshme, përkujdesje pa kushte, dhe një trashëgimi e vyer nga i ati. Një pasuri të madhe e quan “Parkun me Bletë”, Floreta, fermerja 43- vjeçare nga Librazhdi e cila që në vegjëli është rritur në një shtëpi që mbante bletë. 

Më Shumë

Na jepni një dorë 

14/ 04/ 2022

Kesjana është një nga të rinjtë e grupeve IMPACT në Dibër, e cila së fundmi është angazhuar edhe në blogun REPORTERI për të ngritur zërin për disa nga çështjet që duan të adresojnë fëmijët, adoleshentët dhe të rinjtë në komunitetin e saj. 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni