Shkrime

Shkrime

You are here

Argi nga Durrësi: Udhëtimi im me World Vision vazhdon….

23/ 06/ 2022

Unë në jam Argi, 16 vjeç. Ajo çfarë dua të ndaj me ju është eksperienca ime si pjesë e grupit “Impact” në World Vision, një rrugëtim i vlefshëm që jam i lumtur se ende vazhdon…

Më Shumë

1GOAL4IMPACT

15/ 06/ 2022

(English below)

Sporti dhe aktivitetet sportive ndihmojnë për një shëndet më të mirë fizik e mendor. Në të njejtën kohë shërbejnë edhe si një mënyrë për të pasur gjithëpërfshirje e për të dhënë mesazhe solidariteti mes fëmijëve, të rinjve sportistëve profesionistë dhe fansave të çdo lloj sporti.

Më Shumë

Letër nga një mike

14/ 06/ 2022

Kjo nuk është letra e një shkrimtari apo gazetari profesionist. Rreshtat e mëposhtëm janë shkruar nga Debora, 17-vjeçarja që angazhohet me grupet rinore IMPACT në Bashkinë e Kamzës. 

Më Shumë

"Në komunitetin tim"

7/ 06/ 2022

(English below)

Më Shumë

Pemë, fruta dhe mundësi punësimi për Asllanin

7/ 06/ 2022

Asllani nga Thumana është pensionist. Pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar duke punuar si traktorist dhe bujk, ndërsa vitet e fundit është marrë edhe me punime dekorative. 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni