Shkrime

Shkrime

You are here

Dashuria e familjes i bën të ëmbla edhe sfidat

22/ 07/ 2022

Nuk janë vështirësitë që po kalojmë ato që e përcaktojnë lumturinë në familjet tona, por sjellja dhe përkujdesi që tregojmë për njëri-tjetrin. Ky është mesazhi që na jep familja e Gëzimit nga Kurbini, duke na treguar se si të gjejmë gëzim e shpresë edhe në sfida.  

Më Shumë

Reflektim për Festivalin e Rinisë / Diana Kanaj

22/ 07/ 2022

***

A ju ka ndodhur ndonjëherë të përjetoni gëzim dhe ripërtëritje vetëm duke ndjerë energjinë pozitive që është rreth jush? E kam fjalën për atë energji dhe ritëm, të cilën vetëm të rinjtë dinë të ta falin dhe vetëm ata mund ta përcjellin.

Më Shumë

Çfarë është Festivali i Rinisë?

22/ 07/ 2022

***

Për të 6-in vit, World Vision Albania organizon një aktivitet kombëtar që ka në fokus rininë. Duke sjellë një frymë inovative, ky festival është i konceptuar si një mundësi ku të rinjtë kërkojnë zgjidhje për çështjet që ata dhe komunitetet e tyre kanë. Në të njejtën kohë, ata zgjerojnë rrjetin e njohjeve, eksplorojnë mundësitë e reja që ofrohen për ta në treg si dhe argëtohen.

Më Shumë

Të ndryshosh veten, familjen, komunitetin

20/ 07/ 2022

Klodi nga Dibra na tregon se deri para pak vitesh ndjehej shpesh i bullizuar në shkollën e tij. Kjo edhe për shkak se ai vjen nga komuniteti rom. Adoleshenti ishte tip i mbyllur, kishte turp, fliste pak dhe përgjithësisht nuk angazhohej në diskutimet me shokët dhe shoqet e klasës.  

Më Shumë

Festivali i Rinisë 2022 "Të rinjtë përgatiten për mundësi dhe mirëqenie"

2/ 07/ 2022

Raporti[1]: Vetëm 29% e adoleshentëve ndiehen shpresëplotë për të ardhmen e tyre

Më Shumë

Mësimet e Adelës

24/ 06/ 2022

Unë fitova besim në vetvete dhe nga ajo vajza e urtë që nuk guxoja të flisja apo kundërshtoja, tani  isha e gatshme të ktheja përgjigje të argumentuar kur kisha të drejtë.

Fillova të mos kem më frikë që të shprehja mendimin tim pavarësisht se hasja kundërshti në shumicën e kohës.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni