Fotogaleri

Fotogaleri

You are here

“No Drugs, Food Hub, a sustainable alternative for youth and the communities in Librazhd”

20/ 04/ 2022

360 farmers in the area of Librazhd will be supported by the EU funded project 

Më Shumë

Nga Paola, Lezhë/ Të luftosh për veten

14/ 06/ 2019

Eta është 14 vjeçe dhe para disa vitesh ka humbur babain. Për shkak të pamundësisë së saj ekonomike, shokët dhe shoqet e klasës e ngacmojnë. Sikur të mos mjaftojë, ajo vuan edhe nga disa probleme shëndetësore. Eta është edhe e sëmurë nga veshkat, gjë që herë pas here i sjell shqetësime. 

Më Shumë

Kristina, Librazhd/ Interneti, zhvillim por edhe rrezik

6/ 06/ 2019

Varësia ndaj internetit, rreziku dhe pasiguria që vjen nga përdorimi i pakontrolluar i tij, është një problematikë e mprehtë për adoleshentët sot në Shqipëri. Kristina 14 vjeç nga Librazhdi pjesë e blogut “Reporteri”, e ka projektuar shqetësimin e saj dhe moshatarëve, në formën e një foto-eseje.

Ndiqeni...

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni