Fëmijët, aktivistët për përfshirjen e Personave me Aftësi të Kufizuar

You are here

  • 15-10-19 |

Fëmijët, aktivistët për përfshirjen e Personave me Aftësi të Kufizuar

Shoqata “Runja” realizoi aktivitetin përmbyllës në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile për zbatimin e të drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuar në Shqipëri”, zbatuar nga World Vision Albania në partneritet me FShDPAK dhe MEDPAK.

 
20 vullnetarë, të rinj, dhe qytetarë dibrane morën pjesë në aktivitetin ndërgjegjësues të organizuar nga nxënësit e shkollës " Demir Gashi", i cili kishte si qëllim përfshirjen dhe integrimin në shoqëri të personave me aftësi të kufizuara.

#jemibashkë #socialprotection #socialinclusion

#20vjetWorldVisioninAlbaniaandKosovo

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni