#Bashkëmundemi, të rinjtë e World Vision i bashkohen marshimit kundër trafikimit

You are here

  • 18-10-19 |

#Bashkëmundemi, të rinjtë e World Vision i bashkohen marshimit kundër trafikimit

“#BashkëMundemi! #NdalojmëTrafikimin!” - Marshimit Sensibilizues të iniciuar Zyra e Koordinatorit Kombëtar për Çështje të Luftës kundër Trafikimit të Personave, në kuadër të muajit antitrafik, iu bashkuan të rinj vullnetarë, anëtarë dhe lidera të grupeve Impact të World Vision.

Gjatë gjithë muajit tetor, World Vision është angazhuar në aktivitete sensibilizuese dhe informuese për të rritur ndërgjegjësimin e fëmijëve, të rinjve dhe prindërve për situatat e mundshme të trafikimit.

#stoptrafikimi #bashkëmundemi #luftojmëtrafikimin

#ItTakesAWorld #ITAW #Jetënëplotësipërçdofëmijë #MuajiAntitrafik #RuleofLaw #socialprotection #socialjustice #justsystemsstructure

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni