Partnerët Tanë

Partnerët Tanë

You are here

PARTNERITETI me organizatat e shoqërisë civile është qasje kyçe për programet tona. Në pjesën dërrmuese, organizatat e shoqërisë civile në Shqipëri e kanë bazën në kryeqytet, pra, në Tiranë, me fokus advokimin, dhe ka vetëm pak organizata komunitare të orientuara drejt shërbimeve në zonat rurale. Me theksin e vet te angazhimi vendor, si dhe me rrjetin e vet prej mbi 100 partnerë vendorë, World Vision është i pozicionuar mirë për të siguruar mbështetje të ndërmjetme dhe për të mundësuar rritjen e nismave në bazë.

Ne me autoritetet e qeverisjes vendore si dhe me grupe të tjera interesi (si organizatat lokale me bazë komunitetin, shoqatat e prindërve dhe kooperativat ekonomike), me mbi 70 kisha locale katolike, protestante dhe ortodokse, si dhe me komunitetet myslimane. Përveç fokusit te partneriteti lokal, tematika të rëndësishme dhe të gjithanshme në programet tona janë zhvillimi ekonomik, gjinia, ulja e rrezikut të fatkeqësisë, asistenca në emergjenca si dhe shëndeti në shkollë.

Tungjatjeta.al

 
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni