Mekanizmi i Llogaridhënies

Mekanizmi i llogaridhenies

You are here

Mekanizmi i Llogaridhënies

Mekanizmi i llogaridhënies është një mundësi që u jepet të gjithëve që të shprehin dhe të adresojnë në mënyrën e duhur sugjerimet, mendimet, komentet, kërkesat dhe ankesat lidhur me projektet/programet e World Vision në Shqipëri.

 

Mund të na kontaktoni nga e hëna në të premte, në harkun kohor 09:00 - 15:00 në nr.Tel: +355684075263 ose në adresën e-mailit: llogaridhenia@wvi.org

 

Për më shumë informacione lexoni materialet më poshtë:

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni