Ambasadorët e World Vision

You are here

Marsela Çibukaj, ambasadore e World Vision Albania

28/ 02/ 2023

English below

Një tjetër personazh i njohur i bashkohet World Vision në Shqipëri në kauzat në mbështetje të fëmijëve, të rinjve dhe familjeve më në nevojë.

Më Shumë

“Tungjatjetja...Jetë”, edhe me Eugent Bushpepa

12/ 07/ 2018

Gent Bushpepa, këngëtari me zë të fortë dhe shpirt të butë, ka sot një mesazh për shqiptarët dhe Shqipërinë. Këta fëmijë kanë nevojë për shërbime, për dashuri, për mbështetje, dhe nuk mund të vazhojme të qëndrojmë indiferent. Nesër mund të jetë shumë vonë...

Më Shumë

Tungjatjeta nga Nik Xhelilaj!

13/ 04/ 2018

“Imagjino një qytet, një që zgjohet në mëngjes, një që shkon në shkollë, njëri shkon në punë, njëri hipën në makinë, njëri hap lokalin…janë të gjithë me aftësi të kufizuar. 70.000 fëmijë janë shumë për një vend të vogël si Shqipëria...”- thotë aktori Nik Xhelilaj.

Më Shumë

Tungjatjeta Oligert!

9/ 01/ 2018

“Unë besoj se çdo fëmijë ka nevojë për kampionë! Na ndihmoni që këto fëmijë ta përfundojnë garën e tyre! Ju jeni kampionët e tyre! 400 lekë janë shumë pak për mua, për ty, por jo për Oligertin.

Më Shumë

Alban Skënderaj, ambasador i World Vision

18/ 12/ 2017

Alban Skënderaj, ambasador për programin social "Tungjatjeta", në një intervistë eskluzive për World Vision.

Më Shumë

Alban Skënderaj ambasador i Tungjatjeta

8/ 12/ 2017

Alban Skënderaj, është ambasador i 33 mijë fëmijëve në World Vision Shqipëri & Kosovë.Në prag të Krishtlindjeve ai i fton shqiptarët të jenë pjesë e Tungjatjeta...Jetë! 
Një kauzë e cila ka në zemër fëmijët me Aftësi të Kufizuara! 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni