THIRRJA PËR T’U BËRË SUPER-ARSIMTAR/E ËSHTË E HAPUR!

You are here

  • 17-05-21 |

THIRRJA PËR T’U BËRË SUPER-ARSIMTAR/E ËSHTË E HAPUR!

Për t`iu bashkuar rrjetit të Super-Arsimtarëve, është e nevojshme të:

- Jeni mësimdhënës/e i/e klasave 6 deri 12;

- Jeni në gadishmëri që ta ndiqni trajnimin 6 ditor të Vullnetarizmit Edukativ nga TOKA dhe World Vision Kosovo (periudha: 21-26 gusht);

-Të keni një koleg/e mësimdhënës/e dhe së bashku me të të jeni të gatshëm të udhëhiqni aktivitete edukative me një grup prej 15-25 nxënësish, dhe të implementoni së paku një projekt të Vullnetarizmit Edukativ në komunën tuaj gjatë vitit akademik 2021-2022.

 

Çfare përfitoni nga kjo përvojë?

- Trajnim në fushën e metodave të edukimit jo-formal dhe Vullnetarizmit Edukativ;

- Mbështetje pedagogjike, teknike dhe mentorim nga stafi i TOKA-s dhe WVK-së;

- Fitimin e shkathtësive të reja në fasilitim, menaxhim dhe implementim të projekteve;

- Mbështetje modeste financiare për implementimin e projekteve të Vullnetarizmit Edukativ;

- Vlerësim të punës suaj, përfshirë dhe çertifikatë.

 

Përzgjedhja?

Kandidatët e përzgjedhur në rradhën e parë do të kontaktohen për hapat e mëtejshëm, ndërsa përzgjedhja finale do të bëhet në muajt në vazhdim!

Përzgjedhja e Super-Arsimtarëve do të bazohet në këto kritere:

- Aplikimin në dyshe/çift i mësimdhënësve (mëposhtë duhet ta përmendni emrin e personit me të cilin doni ta udhëheqni grupin tuaj);

- Balanci qytet/fshat;

- Balanci gjinor;

- Mbështetja e mësimdhënënsve nga drejtori;

- Kualiteti i aplikimit.

 

Pyetje?

Për informacion shtesë na kontaktoni në faqen e TOKAs dhe World Vision Kosovo në Facebook ose në Instagram!

 

SHËNIM

- Afati i fundit për aplikim është me 06 qershor, 2021!

- Pjesëmarrja në program ofrohet FALAS!

- Ju sugjerojmë të plotësoni këtë formë aplikimi nga laptopi!

- Po ashtu, lutemi që të plotësoni me kujdes informacionin e kërkuar në vijim të formës së Aplikimit:

Linku i aplikimit: http://apliko.toka-ks.org/form-view/40
 

Ky projekt mbështetet nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë, përmes Institutit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut - EIDHR.

 

Tungjatjeta.al

 
Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni