ËSHTË HAPUR THIRRJA PËR QENDRAT RINORE!

You are here

  • 19-05-21 |

ËSHTË HAPUR THIRRJA PËR QENDRAT RINORE!

Apliko për t`u bërë Super-Mentor/e!

Për t`iu bashkuar rrjetit të Super-Mentorëve, është  e nevojshme të:

-Jeni mbi 18 vjeç;

-Jeni pjesë e Qendrave Rinore ose ndonjë Organizate Lokale;

-Jeni në gadishmëri që ta ndiqni trajnimin 6 ditorë të Vullnetarizmit Edukativ nga TOKA dhe World Vision Kosovo (periudha: 21-26 gusht);

-Të keni një shok/shoqe dhe së bashku me të, të jeni të gatshëm të udhëhiqni aktivitete edukative me një grup prej 15-25 të rinjsh, dhe të implementoni së paku një projekt të Vullnetarizmit Edukativ në komunën tuaj gjatë vitit akademik 2021-2022.

Përzgjedhja?

Kandidatët e përzgjedhur në rradhën e parë do të kontaktohen për hapat e mëtejshëm, ndërsa përzgjedhja finale do të bëhet në muajt në vazhdim.

Përzgjedhja e Super-Mentorëve do të bazohet në këto kritere:

- Aplikimin në dyshe (më poshtë duhet ta përmendni emrin e personit me të cilin doni ta udhëheqni grupin tuaj);

- Balanci qytet/fshat;

- Balanci gjinor;

- Sigurimi i një hapësire të përshtatshme për mbajtjen e takimeve;

- Kualiteti i aplikimit.

Pyetje?

Për informacion shtesë na kontaktoni në faqen e TOKAs dhe World Vision Kosovo në Facebook dhe në Instagram.

 

SHËNIM

- Afati i fundit për aplikim është me 06 qershor, 2021!

- Pjesëmarrja në program ofrohet FALAS!

- Ju sugjerojmë të plotësoni këtë formë aplikimi nga laptopi.

- Gjithashtu, lutemi që të plotësoni me kujdes informacionin e kërkuar në vijim të formës së Aplikimit:

 

Linku për aplikim: http://apliko.toka-ks.org/form-view/39

 

Ky projekt zbatohet nga TOKA në bashkëpunim me World Vision Kosovo dhe mbështetet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë përmes Instrumentit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut EIDHR.

Tungjatjeta.al

 
Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni