Këpucë & atlete

You are here

Postuar: 7/03/2022

Këpucët dhe atletet janë shumë të rëndësishme për fëmijët dhe të rinjtë në zonat rurale, veçanërisht për të kaluar stinën e ftohtë të dimrit. Me këtë dhuratë do të ndihmoni njërin prej tyre të qëndrojë ngrohtë në këtë sezon dimri.

Imazh: 
Cmim: 
2000

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni