A journey towards hope / Një udhëtim drejt shpresës

You are here

Rinia; mbrojtja e fëmijëve; emergjencat; shëndetësia; arsimi; zhvillimi ekonomik janë disa nga ndërhyrjet kryesore gjatë udhëtimit të World Vision në Lezhë për të sjellë një ndryshim afatgjatë dhe të qëndrueshëm për komunitetin. Dëgjoni rrëfimet mbresëlënëse të anëtarëve të komunitetit lezhian.

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni