“Jo Drogë! Pikë Grumbullimi! Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd”

You are here

Postuar: 10/06/2022

Projekti për ngritjen e një Pike Grumbullimi (Food Hub) ka nisur dhe do t’ju japë mundësi 360 fermerëve të zonës dhe 1500 të rinjve për t’u angazhuar në marketimin dhe shitjen e produkteve bio të zonës.

Njihuni me qëllimin e projektit dhe rezultatet e pritshme prej tij në këtë fletepalosje.

Projekti “Jo Drogë! Pikë Grumbullimi! Një alternativë e qëndrueshme zhvillimi për të rinjtë dhe komunitetet në Librazhd” financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Bashkia Librazhd në bashkëpunim me World Vision.

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni