Jam mes jush

You are here

Postuar: 4/12/2014

World Vision paraqet manualin "Jam mes jush". Për herë të parë, mësuesit, që kanë në klasë nxënës me aftësi të kufizuara, do të kenë në dorën e tyre një përmbledhje njohurish dhe këshillash se si të punojnë me këta fëmijë.

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni